ثبت اتحاديه اروپايي اسلامي علما و مبلغين شيعه

معاون مركز اسلامي هامبورگ اعلام كرد اتحاديه اروپايي اسلامي علما و مبلغين شيعه براي فعاليت‌هاي خود به صورت رسمي در اين اتحاديه به ثبت رسيده است

 

 

ایرنا >  برلین : معاون مركز اسلامي هامبورگ اعلام كرد اتحاديه اروپايي اسلامي علما و مبلغين شيعه براي فعاليت‌هاي خود به صورت رسمي در اين اتحاديه به ثبت رسيده است.
حجت‌الاسلام دکتر سيدمحمدناصر تقوي در حاشيه دومين نشست اتحاديه مذكور در گفت‌ وگو با خبرنگار ايرنا گفت كه اين اتحاديه نخستين نشست خود را در سال ‪ ۲۰۰۴ميلادي برگزار و پس از آن نيز با انجام ثبت مراحل قانوني و رسمي فعاليت خود را آغاز كرد. اين اتحاديه در حال حاضر اين توانايي را دارد كه فعاليت خود را در تمامي كشورهاي اتحاديه اروپا گسترش داده و شعب خود را در شهرهاي مختلف كشورهاي اين قاره توسعه دهد.


معاون مركز اسلامي هامبورگ اضافه كرد:اهداف اين اتحاديه طبق اساسنامه تقويت همگرايي مسلمانان در جامعه اروپا است تا اين قشر بتواند از حقوق شهروندي خود در اين قاره برخوردار شود. معرفي اسلام عقلاني، تفاهم با شهروندان غير مسلمان و ارايه و معرفي جوهره اصلي اسلام يعني رحمت دين مبين اسلام از ديگر فعاليت‌هاي اتحاديه مذكور است .


هدف ديگر نشست اتحاديه را هماهنگي بين مبلغين شيعه مقيم اروپا اعلام كرد. تقوي همچنين افزود: از سوي ديگر جامعه اروپا هم به دنبال آن است كه بداند چه كساني از طرف اسلام صحبت مي‌كنند زيرا متاسفانه اعمال كساني به نام اسلام ضربه‌هاي جبران ناپذيري به چهره اين دين مبين وارد كرده است. معاون مركز اسلامي هامبورگ در پايان گفت از اينكه اين اتحاديه با پيام مرجعيت اسلام فعاليت خود را پيگيري مي‌كند و مراجع معظم از حاميان و پشتيبانان اصلي اين حركت هستند ابراز خوشحالي كرد و افزود كه اتحاديه در تمام فعاليت‌هاي خود متصل به رهنمودهاي مراجع عظام است.

 

 


دومين مجمع عمومي اتحاديه اروپايي / اسلامي علما و مبلغين شيعه از روز شنبه و به مدت دو روز در مركز اسلامي هامبورگ با حضور ‪ ۹۰نفر از نمايندگان شيعيان از كشورهاي مختلف اروپايي كار خود را آغاز كرده است. در مراسم آغاز بكار اين نشست آيت‌الله سيد عباس حسيني قائم مقامي مدير مركز اسلامي هامبورگ گفت: هدف اصلي تشكيل اتحاديه مذكور ايجاد وحدت بين مذاهب مختلف اسلامي بويژه در ميان گروههاي شيعه است . قائم مقامي افزود:انديشه تقريب بين مذاهب،انديشه مبنايي است و هر روز ضرورت اين امر آشكارتر مي‌شود و امروز بيشتر از هر زمان ديگر به تقريب بين مسلمانان بصورت عمومي و بين شيعيان به صورت خاص نيازمنديم. قائم مقامي كه هم اينك رياست اتحاديه اروپايي/ اسلامي علماي شيعه را نيز برعهده دارد، اضافه كرد: تقريب بين مذاهب درعين حال به مفهوم آن نيست كه هويت و باورهاي مذاهب و فرق مختلف اسلامي ناديده گرفته شود

 

شنبه، 16 آبان ماه ، 1388

  پیام های شما


  اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی





کلیه حقوق این سایت و مطالب ثبت شده محفوظ و متعلق به دکتر سید محمد ناصر تقوی است.
کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است. بازطراحی © 2024
طراحی سایت شخصی، راهکارنوین.